Vad tycker ni om eurovisen-vinnaren?

Hej! Vad tycker ni egentligen om eurovisen song contest-vinnaren Lena från Tyskland? Själv tycker jag att den var riktigt bra och jag tyckte att den skulle vinna. Så jag blev glad. Men vad tycker ni?


Hejdå!

Min dag ;)

Hej! Förlåt att jag inte har skrivit på en vecka typ. Med det är nog för att jag är frisk nu! :D
Idag har jag varit i skolan, där gjorde vi inte så mycket. Vi hade idrott typ klockan 10.00 och det var iiskallt och  det duggade. Sen efter skolan följde jag med Monia hem. Där satt vi vid datorn och tittade på TV typ.
Men nu ska jag göra lite läxa.


© Bilden är tafen av min storasyster Alma och får inte kopieras

En bild på mitt öga. :)
Hejdå!

Det börjar bli tjatigt..

Hej! Idag börjar det bli lite tjatigt men idag är jag sjuk igen! Nu har jag varit sjuk i fem dagar men jag har inte börjat haft tråkigt idag, klockan är ju bara 09.10 men fram mot lunch kommer jag ha jääätte tråkigt som vanligt. Jag hoppas verkligen att jag är frisk imorgon för då är det helg och det är jättetråkigt att vara sjuk på helgen.
Jag saknar alla mina kompisar väldigt mycket också.
Men jag har inget mer att skriva om så Hejdå!

Kul bild :D

Hej!
En rolig bild.
Rolig va? Jag har gjort den.

Så här såg den ut innan. Hejdå!

Soligt :)

Hej! Det är så varmt idag. Jag svättas jättemycket och är jättetrött. Jag har tråkigt också ´o`Det är typ alltid så här varmt på dagarna nu. Jag längtar tills vi kan bada i poolen. Gud vad skönt det skulle vara..
Jag har solat lite idag och suttit vid datorn och tittat på TV, vad socialt xp Men jag är ju faktiskt sjuk. Fast inte så mycket.
 

Sjuk, sjuk, sjuk! :o

Hej! Idag är jag sjuk igen! Jag brukar aldrig vara sjuk så här länge så jag tycker att det är jobbigt. Jag mår inte alls dåligt jag har bara lite feber, men jag har tråkigt! Det är jätte tråkigt att vara sjuk. Just nu så lyssnar jag på musik och är inne på facebook, men det hackar typ. Det finns ingen att chatta med och msn funkar ändå typ inte :( Jag orkar inre skriva mer nu men kanske mer sen.
Hejdå!

Sjuk idag igen

Hej! Idag är jag sjuk igen :( Men jag tror att jag är frisk imorgon, eller hoppas. Idag är i alla fall Alma sjuk och pappa är hemma för han har jobbat natt.
Jag har sjuukt tråkigt! Jag vill till skolan imorgon, jag kommer har missat massa saker. (Jag har typ mer läxor än Alma och hon är 14!... Typ.)
Jag tycker inteom läxor. Det är jobbigt.

Det här är vad jag tycker om läxor.
Hejdå!

Min sööta hund!

Hej! Här är några bilder på min hund Vilja. :)
(Det var inte jag som bestämde namnet.)

© Bilderna är tagna av min storasyster
Alma och får inte kopieras.
Hejdå!

Gröna Lund :D

Hej! Idag är jag sjuk, det var jag igår med. Men jag mår bättre idag.
I söndags var jag och Alma på Gröna Lund. Det var jättekul för jag är ganska kort men nu är jag 141 cm lång :D Jag åkte allt från 140 cm utom Frtt Fall eller Tilt. Jag vågade inte.. Det här var första gången jag var på Gröna Lund utan någon vuxen men det var inte svårt eller så.

Hejdå!

Skor!

Hej! Idag har jag varit i Täby. Jag var inte där så länge och jag åkte dit tidigt. jag var typ där klockan elva till tolv eller något sånt. Jag köpte två par skor från Din Sko. (Jag letade efter "tygskor" också, men hittade inga.)
Textile shoeBallerina
Var dom fina?
Jag ville också köpa en klänning från Kapahl (hitta tyvärr ingen bild) men jag fick bara köpa skor och absolut inte kläder. Det var dåligt för jag tyckte att jag skulle ha haft den på skolavslutningen då. Jag åt en glass också.
Hejdå!

Tänder :O

Hej! Idag har jag dragit ut en tand. Det gjorde lite ont men jag klarade det. Jag har dragit ut en tand förut också så det var inte jätteläskigt. Jag ska typ få tandställning för alla mina tänder är snea och sitter bakom och framför varandra och allt konstigt.. Men det blit ju fint sen! Hejdå!

Ja!!!

Hej! Vet ni att det går att logga in på blogg.se på min inloggning nu! Men jag måste sägat till Alma (storasyster) att hon ska fixa min design.. Jag kan inte själv. xp Hehe. Men nu kommmer jag alltså skriva mycket mer!
Men min blogg är inte så intresant.. lixom, jag lägger aldrig upp bilder och så,.. Sen har jag typ noll besökare. Hejdå!

Som jag sa..

Hej! Som jag sa så kan jag inte skriva så ofta.. hehe. Det är ganska jobbigt, och det går typ inte att sätta dit designen heller för den är på Almas inloggning och det går inte att logga in på hennes blogg.se heller. Så det blir nog inte så stor grej av den här bloggen. :( Men man får väll hoppas att det fixar sig..
Alltså,.. jag kommer intepå något mer att skriva och jag tycker detgär lite konstigt med så korta inlängg.. Men om ni har något tips ifall det fixar sig så får ni gärna skriva det till mig. Hejdå!

RSS 2.0